Leuk dat je interesse hebt in de training rondom ISAE 3402, 3000 en SOC2/3!
Dit is onze meest uitgebreide training. We gaan zowel theoretisch als praktisch in op deze assurance standaarden. We leren je wat deze standaarden nu precies omvatten, wat je er mee kunt (aantonen), maar gaan ook in op de onmogelijkheden. We wisselen theorie af met praktijk, zodat je met veel nieuw verworven kennis en ervaring de training afsluit. De training is goed voor 18 PE punten voor degenen die PE-verplichtingen hebben.

Dag 1

Dag 1 begint met iedereen in de zaal waar we verzamelen met een kop koffie (of thee). Het uitgangspunt is dat iedereen zo interactief is en we ook van elkaar leren. Na een introductie van alle deelnemers gaan we de theorie en achtergronden van de standaarden op hoofdlijnen presenteren. Tijdens de lunch kunnen we elkaar beter leren kennen. Na de lunch bespreken we verschillen tussen de bestaande standaarden. Daarnaast zijn er vraagstukken en oefeningen. Centraal deze dag staat de ISAE 3000 standaard.

ACS Audit Assurance Datakwaliteit AUP Invaren 3402 3000 SOC2 CIS Benchmark Informatiebeveiliging Governance cultuur cybersecurity hacking opleiding

Dag 2

Dag 2 begint wederom met iedereen in de zaal waar we verzamelen met een kop koffie (of thee). Vandaag zullen we de ISAE 3402 centraal plaatsen in de training. Daarbij bespreken we zowel de geschiedenis van deze standaard als de huidige toepassingen. Ook gaan we in op de wijze waarop de ISAE 3402 moet worden toegepast in de praktijk. We zullen ook voorbeelden bespreken van de inhoud van een assurance-rapport alsmede goede en minder goede voorbeelden bespreken van bijvoorbeeld doelstellingen en beheersmaatregelen.

Verwacht tenminste de volgende onderdelen:

  • Toepassingsgebied 3402
  • Recente wijzigingen in 3402
  • Oefeningen
ACS opleiding 3402 3000 SOC2

Dag 3

Dag 3 begint weer met een goede kop koffie en thee voor iedereen. Centraal deze dag staan de SOC2/3 standaarden. Beide standaarden zijn ontwikkeld in Amerika en hebben door de inspanning van NOREA ook een toepassing in Nederland gekregen. Tijdens deze dag zetten we uiteen wat de standaarden inhoudelijk omvatten, duiden de verschillen met de andere standaarden en bespreken voorbeelden. Ook kun je oefenen met daadwerkelijke praktijk casussen.

Aan het einde van deze driedaagse training heb je je kennis en ervaring met de belangrijkste assurance-standaarden flink uitgebreid en kun je vertrouwen op de opgedane inzichten.

Datakwaliteit Audit Overeengekomen werkzaamheden AUP

Kosten

Uw investering voor deze uitgebreide en diepgaande training is € 1.595 per persoon. Dit is inclusief driemaal een heerlijke lunch.

De training vindt doorgang bij 4 of meer personen. We laten 2 weken voorafgaande aan de training weten of deze definitief doorgaat. Betaling van het gehele cursusbedrag is verschuldigd voor aanvang van de training.

De volgende data zijn beschikbaar in 2024:

  • 18, 19, 20 juni 2024
  • 3, 4 en 5 september 2024
  • 5, 6 en 7 november 2024

 

Aanmelden