CIS Benchmarks - Inzicht in uw beveiliging

Bent u verantwoordelijk voor IT of geïnteresseerd om te weten hoe goed uw logische toegangsbeveiliging is ingericht? Vooral op de verschillende besturingssystemen in uw IT-infrastructuur? Als u daar bevestigend op antwoord kunnen wij u helpen met de CIS Benchmarks. Met onze geautomatiseerde tool kunnen wij u heel snel antwoord geven hoe goed de instellingen zijn in uw besturingssysteem. Immers, besturingssystemen vormen het hart van uw IT-infrastructuur; als daar de beveiliging goed is ingesteld hebben hackers minder kans en maakt u de drempel hoger.

Wij gebruiken hiervoor de CIS Benchmarks van de gerenommeerde onderneming Centre for Internet Security (CIS). Deze benchmarks staan in hoog aanzien daar ze tot in de haarvaten hebben geïnventariseerd welke beveiligingsinstellingen uw besturingssysteem heeft (zie ook https://www.cisecurity.org). De benchmarks worden ook steeds geactualiseerd, zodat u weet dat u met de meest recente inzichten werkt.

U krijgt een gedetailleerd overzicht van alle instellingen alsmede diverse statistieken over deze instellingen. Op basis van de feitelijke instellingen verzorgen wij een rapportage waarin we duiding geven aan de gevonden instellingen in relatie tot uw organisatie.

Ook kunt u, met onze tools, bepalen welke instellingen voor uw organisatie relevant zijn en in een handomdraai op alle laptops of servers de instellingen zetten zoals u dat verstandig vindt. De voordelen voor u zijn dat u vanaf dat moment weet welke instellingen u helpen om beter beschermd te zijn tegen ongewenst bezoek.

Neem contact met ons op via: info@acs-assurance.nl en wij reageren binnen 24 uur.

CIS Benchmarks Informatiebeveiliging